Νέα & Ανακοινώσεις
Επιλέξτε από αριστερά το επιθυμητό έτος για προβληθούν οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις

Τα Νέα μας

2η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

07/08/2013 11:42

Έληξαν πριν λίγες μέρες οι εγγραφές των αγώνων VFT 2013, με εξαίρεση του Special VFT και των Άλκιμων Παίδων. Απομένουν σχεδόν δύο μήνες μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης.VFT 2013. Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τη μέχρι τώρα πορεία της διοργάνωσης.
1) ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Στον αγώνα VFUT 171 εγγραφές και 10 ακυρώσεις, στον NTR 203 εγγραφές και 8 ακυρώσεις, στο Παρανέστιο Μονοπάτι (P.P) 156 εγγραφές και 7 ακυρώσεις και στο Nestos Trail 110 συμμετοχές.

2) ΧΩΡΕΣ : Συμμετοχές από Πολωνία, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βουλγαρία, Καναδά, Ολλανδία, Γαλλία, Ιορδανία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Ισπανία, ΗΠΑ, Ουκρανία.

3) Έγινε προβολή της διοργάνωσης VFT στους αγώνες:
α) Corfu Trail τον Φεβρουάριο
β) Taygetos Challenge τον Μάρτιο
γ) Κένταυρος Πηλίου τον Μάιο
δ) Paggaio TrailRun τον Μάιο
ε) Στα Χνάρια της Αρκούδας στο Μέτσοβο τον Ιούνιο
στ) Ronda dels Cims στην Ανδόρα τον Ιούνιο
ζ) Olympus Marathon τον Ιούνιο
η) Zagori Mountain Running τον Ιούλιο

4) Δοκιμάστηκε η ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αθλητών σε όλους τους Σταθμούς και προτάθηκε το καινοτόμο σύστημα καταγραφής της εταιρείας KEPTOR

5) Έγινε ο προγραμματισμός των υλικών και των εφοδίων των Σταθμών Τροφοδοσίας (ΣΤΕΚ). Όσον αφορά τα ενεργειακά Τζελ και τα ισοτονικά θα είναι της εταιρείας High Five με τα προϊόντα Energy Source και Energy Gel, ενώ οι ενεργειακές μπάρες θα είναι Solo Energy Power Bar του Καγιόπουλου Ζαφείρη.

6) Αποφασίστηκε από την Ο.Ε του VFT εκτός από το τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα να δίνεται μόνο στους τερματίζοντες των αγώνων VFUT, NTR και Παρανέστιο Μονοπάτι (P.P) συλλεκτική τεχνική μπλούζα της εταιρείας ODLO με τον τίτλο «Finisher» αντί αναμνηστικού μεταλλείου.

7) Οι θέσεις φιλοξενίας στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης είναι 300 και διατίθενται κατά προτεραιότητα για τους αγώνες VFUT και NTR και πάντα με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία οικονομικής τακτοποίησης της εγγραφής. Η διοργάνωση θα διαθέσει μεταφορικό μέσον για την μετακίνηση των αθλητών/τριων που θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία της γύρω περιοχής (Δράμα, Σταυρούπολη)

8) Θα πρέπει όλοι οι φιλοξενούμενοι στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης (οικισμός Μεσοχωρίου, Σχολείο) για την καλλίτερη εξυπηρέτηση τους να έχουν μαζί τους σεντόνια ή υπνόσακο.

9) Για λόγους αποφυγής ρύπανσης η διοργάνωση παίρνει μέτρα μείωσης της χρήσης πλαστικού. Για το λόγο αυτό εκτός του πρώτου Σταθμού Τροφοδοσίας (Porcel) δεν θα υπάρχει πουθενά αλλού πλαστικό κυπελάκι τροφοδοσίας. Θα πρέπει λοιπόν να μεριμνήσετε να έχετε μαζί σας το προσωπικό σας κυπελάκι ή άλλο μέσο για την τροφοδοσία σας.

10. Ξεκίνησε η σηματοδότηση των διαδρομών του VFT (νέα από τη δραστηριότητα αυτή σε επόμενη ενημέρωση) και μετά τον δεκαπενταύγουστο ξεκινά ο «επιλεκτικός» καθαρισμός των μονοπατιών.

Καλή προετοιμασία και καλή δύναμη

Παρανέστι 7Αυγούστου 2013

Για την Ο.Ε του VFT

Παπαδόπουλος Μιχαήλ
Τεχνικός Δ/ντης VFT 1 Τελική