Νέα & Ανακοινώσεις
Επιλέξτε από αριστερά το επιθυμητό έτος για προβληθούν οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις

Τα Νέα μας

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2014

28/03/2014 20:43

                    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2014

Στην σημερινή τεχνική σύσκεψη αποφασίστηκαν, για τη διοργάνωση 2014 τα εξής:

1.    Διατηρούνται τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με πέρσι, όλων των αγώνων της διοργάνωσης. Μοναδική αλλαγή για τους αγώνες VFUT και NTR οι κόμβοι της Οξιάς, η οποία δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά των αγώνων.


2.    Ο αγώνας VFUT θα ξεκινήσει τα μεσάνυκτα της Παρασκευής, στις 24:00


3.    Ο αγώνας Παρανέστιο Μονοπάτι (Ρ.Ρ) θα έχει ανώτατο αποδεκτό χρονικό όριο τερματισμού τις 9 ώρες.


4.    Αλλάζουν τα χρονικά όρια αποκλεισμού στους αγώνες, (κόφτες – πόρτες) με βάση τα περσινά δεδομένα των χρόνων διελεύσεων των αθλητών.


5.    Δημιουργείται άλλη μια ηλικιακή κατηγορία, αυτή των 60+ τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες, για όλους τους αγώνες.


6.    Θα τοποθετηθεί ηλεκτρονικός τάπητας, τόσο κατά την εκκίνηση όσο και κατά τον τερματισμό για την ακριβή καταγραφή των χρόνων των αθλητών για όλους τους αγώνες.


7.    Για τον αγώνα VFUT, μεταφέρεται ο δεύτερος Κεντρικός Σταθμός Ανεφοδιασμού από την Πρασινάδα στην Πεύκη.


8.    Για τους αγώνες VFUT και NTR θα υπάρξουν προαπαιτούμενοι αγώνες κατά τα έτη 2014-2012: Για μεν τον αγώνα VFUT θα πρέπει να δηλωθούν είτε δύο έγκυροι τερματισμοί αγώνων βουνού των 80 χιλιομέτρων, είτε ένας έγκυρος τερματισμός αγώνα βουνού άνω των 100 χιλιομέτρων. Για δε τον αγώνα NTR θα πρέπει να δηλωθούν δύο έγκυροι τερματισμοί αγώνων βουνού άνω των 40 χιλιομέτρων.


9.    Καθιερώνεται μέγιστος αριθμός συμμετοχών: Για τον αγώνα VFUT οι 150 συμμετοχές, για τους αγώνες ΝTR, P.P, NT οι 200 συμμετοχές ανά αγώνα.


10.    Για τη διαμονή των αθλητών καταβάλλονται προσπάθειες να φιλοξενηθούν όλοι οι αθλητές, στον οικισμό του Μεσοχωρίου, αφού αυτή την στιγμή γίνονται εργασίες αποκατάστασης και ανακαίνισης  και των υπολοίπων οικημάτων. Σε περίπτωση που τα οικήματα που ανακαινίζονται δεν είναι έτοιμα, οι αθλητές του αγώνα VFUT θα φιλοξενηθούν στον οικισμό Μεσoχωρίου και οι του αγώνα NTR στο γυμνάσιο Παρανεστίου.


11.    Όλες οι πληρωμές των εγκεκριμένων αιτήσεων συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικών καρτών.


12.    Όλες οι αιτήσεις εγγραφών  (ειδικά για τους αγώνες Nestos Trail, Άλκιμοι Παίδες) θα γίνονται στις καθορισμένες από τη διοργάνωση ημερομηνίες, και όχι πριν την εκκίνηση του αγώνα.

Για την Ο.Ε του VFT

Παπαδόπουλος Μιχαήλ
Τεχνικός Δ/ντης VFT 1 Τελική