Νέα & Ανακοινώσεις
Επιλέξτε από αριστερά το επιθυμητό έτος για προβληθούν οι αντίστοιχες δημοσιεύσεις

Τα Νέα μας

Ενημέρωση 23-12-2011

23/12/2011 00:00

Η διοργάνωση VFT  ξεκινάει τη διανομή – πώληση των CD με φωτογραφίες των αθλητών των αγώνων του VFT (VFUT,P.P.).

            Το κάθε CD θα περιέχει προσωπικές φωτογραφίες του αθλητή – αθλήτριας από διάφορα σημεία του αγώνα. Θα περιέχει επίσης στιγμιότυπα από έναρξη – τερματισμό και από διάφορες εκδηλώσεις της διοργάνωσης.

            Το κόστος του cd είναι 10 ευρώ και 5 ευρώ μεταφορικά (εταιρεία SPEEDEX, παράδοση κατ’ οίκον), σύνολο 15 ευρώ.

            Όσοι επιθυμούν την παραλαβή του αναμνηστικού CD, παρακαλούμε να το δηλώσουν στο e-mail:tourismos@drama.gr  ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2521351417 με τους :

1)    Ευμοιρίδη Χαράλαμπο

2)    Τζήμου Ευανθία

 

Στη δήλωση παραλαβής θα πρέπει να συμπληρωθούν από τους ενδιαφερόμενους:

α). Ονοματεπώνυμο

β). Επιθυμητή διεύθυνση παραλαβής

γ). Ταχυδρομικός κώδικας και τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

 

      Πληροφορούμε επίσης πως το DVD των αγώνων είναι σε στάδιο προετοιμασίας και θα σας ενημερώσουμε για το αναμνηστικό CD των υπολοίπων αγώνων.

 Ανακοίνωση 28-11-2011

28/11/2011 00:00
Ευρέθησαν μετά τους αγώνες VFT τα παρακάτω είδη που μέχρι σήμερα δεν αναζητήθηκαν:
 • Σακίδιο πλάτης Techno Sport χρώματος γκρι _ μπλε
 • Ένα ζευγάρι παπούτσια New Balance 782
 • Δύο υδροδοχεία
 • Δύο σκουφάκια πλεχτά
 • Ένα μπουφάν Highroad χρώματος μπεζ
 • Ένα ζευγάρι σαγιονάρες  Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στο e-mail: info@paranestivft.com ή στο τηλέφωνο 2524021020 (Σοφία Κεμεντζεζίδου)


Δελτίο Τύπου 15-11-2011

15/11/2011 00:00

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ (VFT)

 

 • "Κάθε σταλαγματιά  ιδρώτα άξιζε, κάθε εκατοστό του αγώνα ήταν υπέροχο. Τοπία εκπληκτικής ομορφιάς, οι άνθρωποι στα ΣΤΕΚ  όχι μόνο ευγενικοί αλλά έτοιμοι να παράσχουν κάθε βοήθεια, νοιάζονταν πραγματικά για τους αθλητές. Η διοργάνωση, παρά το περιστατικό της εκκίνησης, άψογη. Συγχαρητήρια στους αθλητές, στις επικοινωνίες, στους οργανωτές καθώς και στους κατοίκους που με ζεστασιά περιέβαλαν τους αθλητές.’’
 • Συγχαρητήρια σε όλους, οργανωτική επιτροπή και εθελοντές για τον πιο όμορφο αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Ελλάδα και όχι μόνο.’’
 • Πολλά μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές και στους διοργανωτές αυτού του υπέροχου και δύσκολου αγώνα. Είστε παράδειγμα προς μίμηση για όλη την Ελλάδα. ΜΕΤΡΑΤΕ ΠΟΛΥ!!!
 • Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που μας δώσατε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε το ΠΑΡΘΕΝΟ ΔΑΣΟΣ, να γνωρίσουμε απλούς ανθρώπους, που δυστυχώς λείπουν από την καθημερινότητα μας και να κάνουμε καλές και δυνατές φιλίες.’’
 • Μαγική και παραμυθένια η διαδρομή τρεξίματος 110 χιλιομέτρων’’

Με αυτές και ακόμη περισσότερες διαπιστώσεις,  των αθλητών του VFT και επισκεπτών της περιοχής μας, που κρατάμε καλά στο μυαλό και στην καρδιά μας, προβήκαμε στην απολογιστική συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής του VFT, στις 2 Νοεμβρίου 2011, στο πρώην δημοτικό κατάστημα του Νικηφόρου.

Η σύσταση της αποφασίστηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 2011, όπου και προσδιορίστηκαν οι τομείς ευθύνης και τα καθήκοντα των μελών της.

Έχοντας υπόψη το αναπτυξιακό πλαίσιο της περιοχής του Δήμου Παρανεστίου και της οροσειράς Ροδόπης γενικότερα, τις προοπτικές ανάπτυξης του πράσινου τουρισμού και ιδιαίτερα του αθλητικού τουρισμού και των δραστηριοτήτων υπαίθρου με σεβασμό στο περιβάλλον, την εμπειρία των προηγούμενων διοργανώσεων του VFT, την όλο και αυξανόμενη δυναμική του στη διάρκεια των πέντε ετών και την οικονομική συγκυρία της χώρας,  θέσαμε νέους στόχους με σκοπό:

α) Την περαιτέρω ανάδειξη και προβολή  του φυσικού πλούτου της Ροδόπης.

β) Την ευαισθητοποίηση αθλούμενων, συνοδών, θεατών, εθελοντών στην προστασία του περιβάλλοντος.

γ) Την καθιέρωση των διαδρομών του VFT σε διαδρομές φυσικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος ποικίλων υπαίθριων δραστηριοτήτων.

δ) Την καλλιέργεια της κοινωνικής, εκπαιδευτικής και πολιτιστικής αποστολής του αθλητισμού με τρόπο που να προωθείται η δεοντολογία και οι διάφορες μορφές αλληλεγγύης.

ε) Την εν γένει τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη. Οι μέχρι τώρα δράσεις του VFT, έχουν αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της περιοχής, την επισκεψιμότητά της, κινητοποιούν τους επιχειρηματίες και τους τοπικούς φορείς, πυροδότησαν την αναβάθμιση των υποδομών (μονοπάτια στο δασικό περιβάλλον, υποδομές διαμονής και εστίασης, κλπ) και την δημιουργία νέων συμπράξεων για την χρηματοδότηση αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

στ)Δημιουργία μόνιμης στέγης για την κάλυψη των αναγκών της διοργάνωσης κατά  την διάρκεια του έτους


 

Στο πλαίσιο αυτό:

 

Προστέθηκαν αγώνες διαφορετικών απαιτήσεων σε φυσική κατάσταση, αγώνες για όλες τις ηλικίες και αγώνες για παιδιά με ειδικές ικανότητες .

Οργανώθηκαν δράσεις για την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση  και ψυχαγωγία της εκπαιδευτικής κοινότητας (διατροφή και υγεία, παρασκευή διατροφικών προτάσεων) από τον Ευτύχη Μπλέτσα και την εναλλακτική κοινότητα του ΠΕΛΙΤΙ.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε η συνεργασία με την Βουλγαρία και όμορους Δήμους, προκειμένου να επεκταθούν οι δράσεις και να συμπληρωθούν με νέες στο σύνολο της οροσειράς της Ροδόπης, με πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα για την περιοχή και για τους επισκέπτες που επιθυμούν μια διαφορετική βιωματική εμπειρία με την φύση .

Οργανώθηκε διαφημιστική καμπάνια που αναδεικνύει το γεγονός εντός και εκτός Ελλάδας ως μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της περιοχής.

Ανακαινίστηκε  με την συνδρομή του δήμου ένα παλιό δημοτικό κτίριο που διατέθηκε  για τις ανάγκες του αγώνα και πλέον υπάρχει ανεξάρτητη στέγη για την διοργάνωση, το ‘’σπίτι του αθλητή’’

 

Ως προς το τεχνικό σκέλος των αγώνων

 

Καθαρίστηκαν και σηματοδοτήθηκαν τα μονοπάτια με τον καλύτερο δυνατό και οικονομικότερο τρόπο, προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια των αθλητών.

Διανοίχτηκαν αρκετοί αγροτικοί και δασικοί δρόμοι για την καλύτερη πρόσβαση στους σταθμούς τροφοδοσίας, αλλά και απαραίτητοι για την πρόσβαση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Μετατοπίστηκαν σταθμοί τροφοδοσίας για τον περιορισμό, όσο τον δυνατόν, της αρνητικής επιρροής των δραστηριοτήτων στο ευαίσθητο οικοσύστημα του Φρακτού και μειώθηκαν οι κεντρικοί σταθμοί τροφοδοσίας από δύο σε ένα, για οικονομικούς λόγους.

Το τελευταίο ασφάλτινο κομμάτι, της διαδρομής Αρκουδόρεμα – Παρανέστι, μήκους 2,5 χιλιομέτρων αντικαταστάθηκε από ένα παλιό μονοπάτι ίδιου μήκους δίπλα στο Αρκουδόρεμα, το οποίο και διανοίξαμε. 

Άλλαξε η διαδικασία χρονομέτρησης των αθλητών με την επιλογή οικονομικότερου και πρακτικότερου τρόπου χρονομέτρησης, πλην όμως ακατάλληλου για τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Αυξήθηκε κατά 6 χιλιόμετρα η διαδρομή στον αγώνα Παρανέστιο Μονοπάτι (Ρ.Ρ) προσθέτοντας τη διαδρομή Οξιά-Πρασινάδα-Σίλλη.

Διανοίχτηκε ένα παλιό κλειστό μονοπάτι από την Οξιά προς το μοναστήρι της Σίλλης, για τις απαιτήσεις του αγώνα και χρήσιμο για τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Ο αγώνας Άλκιμοι Παίδες περιέλαβε φέτος δύο ηλικιακές κατηγορίες, Α.Π Ι 10-13 και Α.Π ΙΙ 14-17 χρονών

Η μεγαλύτερη καινοτομία ήταν η διοργάνωση των Special VFT με δύο κατηγορίες αντίστοιχων αποστάσεων 380 μ. και 800 μ.

 

Ως προς το επικοινωνιακό σκέλος

 

Οι αγώνες του VFT προβλήθηκαν με τη συμμετοχή μελών της Ο.Ε. σε άλλες αντίστοιχες διοργανώσεις στην Ελλάδα, όπως παρακάτω:

 • Στη Δράμα, στο αγώνα Ν. Βαλδίρκας 23/1/2011
 • Στη Δράμα, στον 54ο Μαραθώνιο Φίλιπποι-Δράμα, 10/4/2011.
 • Στην Καλαμάτα, στον αγώνα Taygetos Challenge 25-27/3/2011.
 • Στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών, 30/4/2011.
 • Στη Καβάλα, στον αγώνα Paggaio Trail Running. 8/5/2011.
 • Στην Αγριά Πηλίου, στον αγώνα Κένταυρος Ultra Trail, 7-/5/2011.
 • Στην Κόρινθο, στον αγώνα Ziria Cros, 28-29/5/2011.
 • Στην Κοζάνη, στον 4ο ορεινό αγώνα Ναμάτων, 6-7/8/2011.
 • Στο Λιτόχωρο, στον 25ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου, 11/9/2011.
 • Επίσης. προβάλαμε τη διοργάνωση στη Σφενδάμη Πιερίας, στον αγώνα Sfendami Trail στις 16/4/2011, στο Λιτόχωρο στον αγώνα Olympys Marathon στις 25-26/6/2011 και στην Αθήνα στον αγώνα Alpamayo Pro Trail στις 15/5/2011.

Τέλος, στην οροσειρά Πυρηναίων της  Γαλλίας, στις 26-28/8/2011  λάβαμε μέρος σε αντίστοιχη διοργάνωση, ως ομάδα του VFT και παράλληλα προωθήσαμε τη διοργάνωση με προσωπικές επαφές, διανομής διαφημιστικών εντύπων κλπ.

Συνεργαστήκαμε με την ΤΡΑΙΝ-ΟΣΕ για την μετακίνηση των αθλητών με ειδική τιμή και πραγματοποίηση ειδικής τελετής υποδοχής των αθλητών, κατά την άφιξη του τρένου στο Παρανέστι.

Δημιουργήθηκε τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό σποτ και άλλο έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό που διαφημίστηκε, διανεμήθηκε και αναρτήθηκε σε ηλεκτρονικές εφημερίδες και ιστοσελίδες, σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς του Νομού,  της Περιφέρειας και της Χώρας. Διαρκείς συνεντεύξεις, δελτία τύπου, πριν τους αγώνες αλλά και κατά την διάρκειά των, ζωντανές αναμεταδόσεις και δορυφορικές λήψεις, στόχευσαν και πέτυχαν διάχυση του γεγονότος και των σκοπών του. σε όλο τον κόσμο.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως την ιστοσελίδα της διοργάνωσης paranestivft.com, επισκέφθηκαν:

 • Από 1/11/2010 έως 31/10/2011   34.860 επισκέπτες
 • Από 1/10/2011 έως 31/10/2011   11.923 επισκέπτες

Η προέλευση των επισκεπτών συνολικά ήταν από 63 χώρες.

Τα διάφορα videoς των αγώνων μέσω του YouTube δέχτηκαν πάνω από δέκα χιλιάδες επισκέψεις.

 

Ως προς τη συμμετοχή των αθλητών

 

Υπήρξε συμμετοχή και από 16 χώρες. Συγκεκριμένα συμμετείχαν αθλητές από την Αλβανία Αυστρία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Δανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ισπανία, Κύπρο, Μαυροβούνιο,  Ολλανδία,  Πολωνία,  Ρουμανία, Σερβία και Σκόπια.

 

Α/Α

ΕΤΟΣ

ΑΓΩΝΕΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

1

2007

VFT

88

2

2008

(VFT) & (P.P)

240

3

2009

(VFUT) (P.P) (A.Π)

222

4

2010

(VFT) (P.P) (A.Π) (Ν.Τ)

346

5

2011

(VFT) (P.P) (A.Π) (Ν.Τ)

 (S-VFT)

676

 

Η δυναμική αύξηση των συμμετοχών των αθλητών που παρουσιάζεται στους αγώνες, μας δείχνει πως η αθλητική κοινότητα των ορεινών δρομέων πληθαίνει και πως το Παρανέστι εξελίσσεται σε δημοφιλή προορισμό.

Μας δείχνει επίσης πως η επιτυχία των αγώνων, παρόλο που γίνονται σε μία απομακρυσμένη περιοχή και σε δύσκολη οικονομική συγκυρία, οφείλεται τόσο στην καλή διοργάνωση όσο και στο πανέμορφο περιβάλλον. Μας δείχνει όμως και την μεγάλη ανάγκη φυγής του κόσμου, κυρίως  των μεγάλων πόλεων, από την καθημερινότητα, μια φυγή από τον χώρο, το χρόνο, την κοινότητα, την ευταξία και τον εαυτό. Λειτουργεί σαν βαλβίδα ασφαλείας που μας απομακρύνει από τον μόχθο και την ανία της καθημερινής ζωής. Μας το δείξανε με πολλούς τρόπους οι αθλητές με την στάση τους  και τα μηνύματά τους. Είναι ένα γεγονός που μας ευαισθητοποιεί περισσότερο στο να δουλέψουμε καλύτερα σε όλους τους τομείς.

 

Ως προς τη συμμετοχή του κόσμου στις παράλληλες εκδηλώσεις.

 

Συμμετείχαν 300 παιδιά από τα Δημοτικά – Γυμνάσια - Λύκεια του Δήμου Παρανεστίου και Δράμας στην εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δραστηριότητα «ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ» με τον Ευτύχη Μπλέτσα και διαφορετικά διατροφικά παρασκευάσματα με την εναλλακτική κοινότητα του ΠΕΛΙΤΙ.

Ταυτόχρονα τους δόθηκε η δυνατότητα να υποδεχθούν και να γνωρίσουν τους αθλητές τουVFT και  να μυηθούν στο ορεινό τρέξιμο.

Τα παιδιά του Παρανεστίου, με τις δραστηριότητες του ΟΝΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟΥ, ζωγράφισαν, αυτοσχεδίασαν , κατασκεύασαν με θέματα την ζωή του δάσους.

Οι δράσεις προσκόπων και οδηγών που συντρόφευσαν στην μεγάλη νύχτα των τερματισμών, έδωσαν νέα ερεθίσματα για εμπειρίες και βιώματα στη συνάντηση αθλητισμού και ψυχαγωγίας.

Η παρουσία των πολιτιστικών συλλόγων Παρανεστίου, Διποτάμων και Πρασινάδας, με τους παραδοσιακούς χορούς τόσο στη διάρκεια των αγώνων όσο και στην τελετή λήξης, ανέδειξε μέρος του πολιτισμικού κεφαλαίου της περιοχής.

Εκτιμούμε πως το σύνολο των επισκεπτών ,κατά την διάρκεια του τετραημέρου, έφθασε τα 2000 άτομα με ότι συνεπάγεται αυτό στην οικονομική ζωή του τόπου.

 

Ως προς τους Εθελοντές

 

Η συμμετοχή των εθελοντών όπως κάθε χρόνο ήταν και φέτος αθρόα, με την ιδιαιτερότητα μιας εθελόντριας από την Ισπανία, και με τους  παρακάτω οργανωμένους εθελοντικούς συλλόγους του Νομού αλλά και όμορων Νομών:

 • Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Δράμας και Φίλων, Σώμα Ελλήνων Οδηγών, Λέσχη Καταδρομέων Ν. Δράμας, Οικολογική Κίνηση Δράμας, Εναλλακτική Κοινότητα ΠΕΛΙΤΗΣ, ΑΟΣ Προσοτσάνης, Κυνηγετικοί Σύλλογοι Δράμας, Δοξάτου, Προσοτσάνης, Κ. Νευροκοπίου, Καβάλας, Ελευθερούπολης και Χρυσούπολης, Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών Νομού, ΜΕΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ του ΟΣΕ Δράμας, ΑΙΟΛΟΣ Αερολέσχη, Διασωστική Ομάδα Καβάλας και Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Κομοτηνής,

Ο αριθμός των εθελοντών ανήλθε στους 510 εκ των οποίων οι 350 ήταν στο βουνό.

 


Ως προς το κόστος.

 

Το κόστος της διοργάνωσης ανήλθε στο ποσό των 96.000€.

Η χρηματοδότηση των αγώνων προήλθε από τον δήμο Παρανεστίου (70.000€), την περιφερειακή διοίκηση (10.000€) και τα έσοδα από τους αγώνες(16.000€, τα οποία προέρχονται από έσοδα τις συμμετοχές των αθλητών 13.000, την πώληση αναμνηστικών του αγώνα 1050€,  χορηγίες ιδιωτικών επιχειρήσεων 2.500€ και επιπλέον αναμένονται έσοδα από την διακίνηση του εποπτικού υλικού (φωτογραφίες και video).

Α/Α

ΕΤΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ

1

2007

88

65.000,00

2

2008

240

62.000,00

3

2009

222

65.000,00

4

2010

346

78.000,00

5

2011

676

96.000,00

 

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

 

Τα προβλήματα που ανέκυψαν και δυσκόλεψαν την διοργάνωση ήσαν:

 • Ακυρώσεις εθελοντών την τελευταία στιγμή στους σταθμούς τροφοδοσίας.
 • Η διαμονή των αθλητών στον οικισμό της ΔΕΗ .
 • Μη ταυτόχρονη εκκίνηση των αθλητών του VFUT, λόγω της αργοπορημένης άφιξης του ενός λεωφορείου και μη ελέγχου από την Ο.Ε.
 • Εμπλοκή στο σύστημα χρονομέτρησης που επιλέχθηκε.

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Ως προς το τεχνικό σκέλος.

 

 • Στελέχωση της Γραμματείας του VFT και λειτουργία της σε μόνιμη βάση. Ανάπτυξη του επικοινωνιακού της τμήματος με αθλητές και φίλους του ορεινού τρεξίματος.
 • Μόνιμη και δυναμικότερη λειτουργία του ιστότοπου της διοργάνωσης.
 • Διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού.
 •  Συχνές επαφές και εκπαίδευση των εθελοντών στις ανάγκες των αγώνων.
 • Επέκταση και βελτίωση των υποδομών διαμονής.
 • Μελέτη του συστήματος επικοινωνίας μεταξύ των σταθμών τροφοδοσίας και βάσης. Απαραίτητη μόνιμη υλικοτεχνική υποδομή.
 • Απόκτηση μόνιμου συστήματος χρονομέτρησης.
 • Το ‘’σπίτι του αθλητή’’ να οργανωθεί με κατάλληλη υποδομή (εποπτικό υλικό, προβολές, χάρτες, λοιπές πληροφορίες και αναμνηστικά), προκειμένου να λειτουργήσει και ως κέντρο υποδοχής και ενημέρωσης όλο τον χρόνο.

 

Ως προς την ανάδειξη των μονοπατιών

 

 • Χαρτογράφηση μονοπατιών –διαδρομών και δημιουργία road-book.
 • Μόνιμος καθαρισμός των μονοπατιών και απαραίτητα τεχνικά έργα.
 • Σήμανση με ειδικές πινακίδες προσανατολισμού.
 • Δημιουργία ερμηνευτικού υλικού για την ανάδειξη της οικολογικής αξίας των φυσικών πόρων και της αξίας του πολιτιστικού αποθέματος.
 • Προμήθεια – τοποθέτηση μη μόνιμων κατασκευών (κιόσκια, στέγαστρα), εξοπλισμού παρατήρησης.

 

Περιβαλλοντική ευαισθησία και προσωπική εμπειρία

 

Η διαφορά του να επισκεφθεί κανείς ένα μέρος για λίγο και να εκτιμήσει τη φυσική του ομορφιά από το να ζήσει σ’ ένα μέρος και να γνωρίσει τα χαρακτηριστικά του μέσω της παρατεταμένης επαφής με το συγκεκριμένο χώρο, είναι μεγάλη. Ζώντας σε ένα τόπο, μπορούμε να αναπτύξουμε αίσθημα φροντίδας για αυτόν.

Στο πλαίσιο αυτό και ενθαρρύνοντας αθλητές, φίλους , εθελοντές προτείνουμε την δημιουργία ενός μηνιαίου θεσμού περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και προσωπικής εμπειρίας που θα περιλαμβάνει:

 • Περιβαλλοντικές κατασκηνώσεις
 • Υπαίθριες δραστηριότητες και επιπτώσεις τους στο περιβάλλον.
 • Παιχνίδια και δράσεις περιβαλλοντικής αγωγής, αγωγής υγείας, πολιτισμού και διατροφής
 • Αθλητισμό και άτομα με ειδικές ανάγκες.
 • Ψυχαγωγία

Η ενασχόληση με αυτά και άλλα ενδεχομένως θέματα θα μπορούσε να συμβάλλει στη συναίσθηση, κατανόηση, και ενδιαφέρον για το φυσικό περιβάλλον μεταξύ όλων εμάς που θέλουμε την περιπέτεια, την εκπαίδευση και την αναψυχή.

 

Παρανέστι 15/11/2011                                         Η

                                                                 Ο.Ε του VFTΔελτίο Τύπου 17-10-2011

17/10/2011 00:00
Συντάχθηκε απο τον/την Οργανωτική Επιτροπή   
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011 11:46

Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στον αγώνα VFUT2011 για το ατυχές γεγονός της καθυστερημένης άφιξης του λεωφορείου στην εκκίνηση του αγώνα.

Μόλις πληροφορήθηκα το γεγονός, ενημέρωσα τη γραμματεία του αγώνα και τους χρονομέτρες, ότι η διοργάνωση θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες αποκατάστασης των θιγόμενων αθλητών/τριων, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη για το ατυχές γεγονότος. Έτσι λοιπόν για τους συγκεκριμένους αθλητές/τριες θα τους αφαιρεθεί από τον συνολικό τους χρόνο τερματισμού, ο χρόνος που μεσολάβησε από την πρώτη εκκίνηση μέχρι την εκκίνηση που έλαβε ο καθένας ξεχωριστά. Επίσης δόθηκε εντολή στους αρχηγούς των σταθμών τροφοδοσίας να ενημερώσουν όλους τους αθλητές/τριες  για την απόφαση αυτή της Ο.Ε του VFT.

 

 Παρανέστι 17/10/2011                                                                                         

                                                                                        Παπαδόπουλος Μιχαήλ

                                                                                           

                                                                                         Τεχνικός Δ/ντης VFT

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011 11:49


Δελτίο Τύπου

17/10/2011 00:00

logo_vft2011.jpg

 

 

 

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011  14:20

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ  ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΝΕΣΤΟΣ TRAIL 2011

Oι τρείς πρώτοι νικητές για το αγώνισμα Νέστος Trail των 10 χιλιομέτρων είναι οι εξής.:

 Για τους Άνδρες:     1ος    Νο219   Τσεβδάρης Παντελής            00:38:09.886

                            2ος    Νο260   Τουκματσής Νικόλαος           00:39:45.949

                            3ος    Νο205    Αποστολίδης Απόστολος       00:39:45.950

 

 Για τις γυναίκες:     1η     Νο212     Κοιυμουρτζή Ελένη                      00:51:00.71

                          2η     Νο200     Αθανασοπούλου Κρυσταλία          00:53:10.215

                          3η     Νο203     Βλαχοδήμου Γεωργία                   00:55:08.323

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011 11:50


Δελτίο Τύπου

17/10/2011 00:00

logo_vft2011.jpg

 

 

 

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011  15:50

Δελτίο Τύπου 

  Η Γιορτή του Αθλητισμού του Πολιτισμού και της Ψυχαγωγίας τελείωσε στο Παρανέστι της Δράμας.

 Την σκυτάλη πήρε η τελετή λήξης με τις βραβεύσεις αρχικά των special V.F.T, όπου συμμετείχαν για πρώτη φορά τα άτομα με Αναπηρία και μετέπειτα ακολούθησαν οι βραβεύσεις για όλες τις κατηγορίες νικητών.

Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, ικανοποίησης αλλά και προσδοκίας για το μέλλον, δόθηκαν τα βραβεία στους συμμετέχοντες και στους νικητές των αγώνων, αρχικά από τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου κ Κώστα Μιχαηλίδη, και στη συνέχεια από τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Δράμας.

 Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Νίκος Καγιάογλου, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Κυριάκος Χαρακίδης, Αντιδήμαρχοι αλλά και μέλη της Οργανωτικής επιτροπής, έδωσαν βραβεία σε όλες τις κατηγορίες αθλητών.

 Ο Δήμαρχος Παρανεστίου δεν παρέλειψε να καλέσει στην απονομή και την πρώην Δήμαρχο Παρανεστίου κ. Αλίκη Σωτηριάδου, αναγνωρίζοντας και  θέλοντας με αυτό τον τρόπο να σηματοδοτήσει πως αυτή η υπερπροσπάθεια που έγινε δεν είναι υπόθεση μόνο της σημερινής Δημοτικής Αρχής αλλά όλων των κατοίκων, εθελοντών, αθλητών, αιρετών πρώην ναι νυν καθώς και Υπηρεσιακών Παραγόντων.

 Ιδιαίτερα στάθηκε ο κ. Νίκος Καγιάογλου όμως στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι Εθελοντές που για πολλές ημέρες προσέφεραν την πολύτιμη εμπειρία τους, αλλά και την βοήθεια τους στους σταθμούς υποστήριξης, τους φορείς που βοήθησαν αλλά και τους ανθρώπους που έστειλαν την εικόνα  και όλο το τηλεοπτικό υλικό που μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω του διαδικτύου αλλά και των δορυφορικών κυκλωμάτων.

 Δόθηκε υπόσχεση για το 2012 η εκδήλωση να επεκταθεί και στα Βαλκάνια και η εκδήλωση έκλεισε με την συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής προφέροντας ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 

 Ραντεβού λοιπόν στους 6ους Αγώνες Υπερμαραθωνίου Παρθένου Δάσους στο Παρανέστι και στην Οροσειρά της Ροδόπης το 2012…για καλύτερους αγώνες και νέες εμπειρίες…

Σας ευχαριστούμε όλους.

image1final episimi.jpg

img_0524final xoroi.jpgΔελτίο Τύπου

17/10/2011 00:00

logo_vft2011.jpgΚυριακή 16 Οκτωβρίου  14:00

Δελτίο Τύπου

 Οι εορτασμοί για του 5ους Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου Δράμας πλησιάζουν προς το τέλος τους με την τελετή λήξης να βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μια περίπου ώρα. Παράλληλα όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν τα βίνετο των σημερινών δρώμενων στη σελίδα YOU TUBE και συγκεκριμένα στα παρακάτω link:

 

 Yποδοχή Αθλητών Παρασκευή 14/10/2011: πατήστε εδώ

Αγώνες Άλκιμοι Παίδες Ι και Άλκιμοι Παίδες ΙΙ και Νέστος Trail: πατήστε εδώ

Εκκίνηση Special Trail: πατήστε εδώΔελτίο Τύπου

17/10/2011 00:00

Κυριακή 16 Οκτωβρίουlogo_vft2011.jpg 2011   10:15

 

 

 

Δελτίο Τύπου

 
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ    VFUT 2011
ΣΕΙΡΑ Νο ΚΑΤΗΓ. ΟΝΟΜΑ ΕΠΙΘΕΤΟ ΧΡΟΝΟΣ
1 504 M40 ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΦΥΡΗΣ 10:47:55.964
2 768 M20 ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 11:48:57.732
3 501 M40 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΡΙΚΗΣ 11:48:59.326
4 795 M20 ΓΙΑΤΣΕΚ ΜΠΟΓΚΟΤΣ 11:54:56.878
5 683 M40 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ 12:21:04.826
6 505 M40 ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 12:47:41.421
7 588 M40 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 12:53:27.432
8 506 M20 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ 12:57:29.374
9 721 M20 ΜΩΥΣΗΣ ΦΟΛΤΟΠΟΥΛΟΣ 13:09:34.572
10 507 M20 SLAWOMIR MATRAS 13:18:07.156
11 510 M40 ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ 14:32:34.16
12 725 M40 ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ 14:50:47.887
13 713 M20 ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 14:50:47.889
14 764 M40 ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΣ 14:50:47.890
15 549 M40 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΦΙΤΗΣ 15:10:32.396
16 619 M20 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ 15:14:25.455
17 620 M20 ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΣΑΠΙΔΗΣ 15:14:25.456
18 777 W40 ΙΡΕΝΑ ΜΑΛΙΜΠΟΡΣΚΑ-ΚΥΡΙΑΚΟΥ 15:18:01.35
19 655 M40 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ 15:26:15.178
20 511 W40 ΑΜΑΛΙΑ ΜΑΤΘΑΙΟΥ 15:26:44.989
21 642 M20 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΪΟΣ 15:26:44.990
22 539 M20 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 15:26:44.991
23 626 M40 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΚΑΣ 15:29:47.545
24 726 M40 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΗΜΟΝΙΑΡΗΣ 15:34:45.396
25 784 M20 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΛΑΡΟΥΔΗΣ 15:58:39.512
26 509 M55+ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ 15:58:39.513
27 641 M40 ΧΑΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ 16:17:56.440
28 646 M20 ΜΑΡΙΟΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ 16:17:56.441
29 791 M40 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 16:20:06.97
30 680 M20 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ 16:32:47.595
31 735 M40 ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΟΓΑΝΤΖΗΣ 16:40:46.547
32 515 M40 GEORG GANGLBAUER 16:42:33.507
33 632 M20 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΛΥΚΟΣ 16:44:32.612
34 729 M20 ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΡΗΣ 16:47:22.401
35 647 M40 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΠΑΧΗΣ 16:53:29.237
36 603 M40 ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΛΑΙΑΣ 16:53:55.248
37 605 M40 ΘΩΜΑΣ ΚΑΪΣΙΔΗΣ 16:55:34.288
38 627 M40 ΜΑΡΙΟΣ ΣΕΝΤΡΗΣ 16:57:54.469
39 611 M20 ΚΟΣΜΑΣ ΝΤΑΦΑΣ 16:59:16.858
40 514 M20 ALEXANDER DOMAZETOVIC 16:59:16.860
41 674 M20 ΠΕΤΡΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ 17:04:29.791
42 772 M40 ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΟΣ 17:08:03.71
43 739 M20 ΦΩΤΙΟΣ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΣ 17:09:59.895
44 599 M40 ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 17:10:35.182
45 688 M40 ΜΑΝΟΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ 17:17:36.924
46 672 M40 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΓΚΕΡΑΣ 17:17:36.925
47 615 M40 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΠΑΣ 17:23:41.191
48 531 M20 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΜΜΑΤΑΣ 17:24:41.958
49 516 M20 MARCIN GRZELINSKI 17:27:47.8
50 730 M40 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΓΙΟΣ 17:28:38.185
51 705 M40 ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΛΑΤΖΗΣ 17:28:38.186
52 776 M20 BERND SCHIFFER 17:30:06.929
53 756 W20 ΑΝΤΖΕΛΑ ΤΕΡΖΗ 17:31:52.513
54 566 M40 ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ 17:32:00.492
55 702 M40 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ 17:33:38.213
56 762 M40 ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ 17:39:15.310
57 703 M20 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 17:48:27.900
58 720 M20 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΙΑΡΛΙΔΗΣ 18:05:22.547
59 694 M40 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ 18:12:35.22
60 664 M40 ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΑΡΓΑΤΖΗΣ 18:13:51.309
61 786 M40 ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΚΟΥ 18:13:53.170
62 584 M20 ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 18:14:53.146
63 742 M40 ΝΑΟΥΜ ΓΚΟΥΤΖΑΚΗΣ 18:16:13.618
64 537 M20 ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΠΕΡΕΤΖΙΚΗΣ 18:16:13.622
65 535 M40 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ 18:16:13.623
66 625 M55+ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΛΙΑΣ 18:21:20.701
67 602 M40 ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ 18:21:20.702
68 685 M40 ΣΥΜΕΩΝ ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ 18:22:35.639
69 564 M55+ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ 18:22:35.640
70 770 M40 ΝΙΚΟΣ ΦΕΡΕΤΖΑΚΗΣ 18:26:58.276
71 765 M40 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΙΑΚΗΣ 18:28:11.525
72 543 M40 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΝΑΡΑΣ 18:31:38.975
73 613 M40 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΕΠΠΑΣ 18:32:40.799
74 621 M20 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ 18:38:49.453
75 569 M40 ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΠΕΡΤΟΣ 18:39:36.45
76 529 M40 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΧΝΙΔΑΚΗΣ 18:39:36.47
77 532 M20 ΣΠΥΡΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 18:39:36.49
78 774 M55+ LUBOMIR PALAKARCHEV 18:39:36.52
79 660 M40 ΗΛΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ 18:45:14.426
80 556 M20 ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ 18:47:51.335
81 577 M20 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΒΑΛΒΗΣ 18:51:47.120
82 548 M20 ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ 18:51:47.121
83 744 M40 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ 18:53:49.770
84 751 M20 ΦΩΤΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 18:53:49.772
85 748 M40 ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ 18:54:15.967
86 652 M55+ ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗΣ 18:56:55.669
87 618 W20 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΟΥΚΑΝΕΛΗ 19:05:10.841
88 773 M20 DARIN KOEV 19:05:12.574
89 651 M20 ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ 19:06:03.26
90 648 M40 ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΙΖΗΣ 19:06:03.27
91 604 M40 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 19:10:19.982
92 671 M40 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΟΥΚΑΣ 19:11:11.240
93 785 M55+ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΣΑΠΗΣ 19:15:28.68
94 787 M20 ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ 19:15:28.69
95 760 M20 DANIEL PANEV 19:15:47.831
96 759 W20 MARIA NIKOLOVA 19:15:48.203
97 673 M20 ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΚΗΣ 19:18:01.562
98 654 M40 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ 19:18:01.563
99 740 M40 ΦΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ 19:22:12.156
100 534 M40 ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 19:22:16.527
101 607 M20 ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΤΣΑΡΟΣ 19:28:57.996
102 573 M40 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΣΑΝΔΑΣ 19:31:01.20
103 635 M20 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΥΖΑΡΕΛΗΣ 19:31:25.910
104 623 M20 ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 19:36:21.204
105 583 M20 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΚΟΤΑΚΗΣ 19:36:21.205
106 546 M20 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΤΣΙΚΑΣ 19:42:58.545
107 653 M40 ΝΙΚΟΣ ΒΙΤΤΑΚΗΣ 19:43:44.250
108 581 M20 ΝΙΚΟΣ ΤΕΛΛΗΣ 19:43:44.251
109 790 M55+ ΜΙΧΑΗΛ ΔΕΒΕΡΑΚΗΣ 19:47:58.527
110 533 M40 ΗΛΙΑΣ ΒΑΡΑΔΑΣ 19:47:58.528
111 707 M20 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ 19:55:29.378
112 724 M20 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΑΖΗΣ 19:55:29.380
113 629 M40 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ 19:55:29.381
114 690 M40 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΟΥΝΤΗΣ 20:00:06.561
115 700 M40 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ 20:00:06.562
116 769 M20 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΝΤΑΣ 20:08:03.102
117 712 M20 ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑ 20:08:03.103
118 659 M20 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΙΣΚΟΣ 20:26:44.430
119 576 M20 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 20:32:20.530
120 619 Μ40 ΝΙΚΟΣ ΓΙΓΑΣ 20:33:48.002
121 600 M40 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗΣ 20:33:48.647
122 644 W40 ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΡΣΕΝΗ 20:33:48.648
123 580 M20 ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ 20:33:48.649
124 717 M20 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ 20:33:48.649
125 752 M40 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 20:38:25.76
126 639 M40 ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 20:38:25.597
127 593 M40 ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ 20:38:26.79
128 637 M40 ΜΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ 20:38:26.596
129 571 M40 ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΡΛΕΣ 20:41:20.914
130 589 M20 ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ 20:41:42.422
131 592 M20 ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ 20:41:42.423
132 775 M40 PLAMEN IVANOV 20:47:01.362
133 606 M40 ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ 20:47:30.90
134 754 M40 ΑΛΕΞΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ 20:48:26.583
135 733 W40 ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΦΕΤΑΛΙΔΟΥ 21:08:38.628
136 743 M20 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΘΑΝΟΣ 21:16:01.699
137 741 M20 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 21:16:01.700
138 783 M40 ΣΕΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ 21:16:01.701
139 715 M55+ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ 21:23:55.588
140 679 M40 ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 21:23:55.588
141 578 M40 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ 21:24:21.562
142 524 M40 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΑΝΟΦΡΥΔΗΣ 21:24:21.563
143 617 M40 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ 21:29:52.698
144 628 M40 ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΑΪΑΣ 21:29:52.699
145 587 M40 ΣΠΥΡΟΣ ΖΗΝΙΑΤΗΣ 21:31:15.420
146 704 M40 ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ 21:39:11.968
147 693 M40 ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ 21:39:22.850
148 554 M55+ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ 22:16:45.710
149 663 M40 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖAMΠΕΤΟΓΛΟΥ 22:19:13.148
150 636 M20 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ 22:19:13.179
151 591 M55+ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 22:42:02.902
152 523 M40 ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΕΝΙΤΖΕΣ 22:43:38.727
153 612 M40 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ 22:59:07.943
154 579 W40 ΒΙΚΥ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ 23:09:50.673
155 746 M40 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΞΕΝΟΥΛΗΣ 23:09:50.689
156 792 M40 ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟΥ 23:26:57.216
157 782 M40 ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΑΓΤΕΛΕΝΙΔΗΣ 23:26:57.231
158 780 M20 ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΟΝΤΙΔΗΣ 23:26:57.231
159 558 M55+ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΖΙΜΗΣ 23:37:37.16
160 638 M55+ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΚΡΗΣ 23:50:33.871
161 747 M20 ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ 23:54:12.942
162 522 M40 ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑΧΟΣ 23:56:22.26
163 562 M20 ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ 24:01:28.963
164 563 M20 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ 24:01:28.994
165 701 W20 ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΩΤΗ 24:08:04.133
166 609 M40 ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ 24:08:04.133
167 553 W40 ΙΟΥΛΙΑ ΔΟΥΝΗ 24:43:30.228
168 527 M40 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΕΦΟΣ 24:43:30.244
169 789 W40 ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ 24:46:11.916
170 560 M55+ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 24:46:12.505
171 779 M20 GIORGI JAJANIDZE 24:55:27.905
172 692 M20 ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ 24:55:27.905
173 630 M40 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΕΗΣ 24:57:06.292
174 658 M40 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΝΙΣΗΣ 24:57:06.307
175 697 M40 ΧΑΡΙΤΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ 24:57:47.381
176 614 M40 ΠΕΤΡΟΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ 24:58:34.504
177 709 M20 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ 25:00:00.517
178 753 M40 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ 25:04:46.628
179 610 M40 ΝΙΚΟΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ 25:13:08.307
180 586 M40 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΝΕΖΥΡΗΣ 25:35:45.298
181 662 M40 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΡΓΑΣ 25:42:51.452
182 656 M40 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΠΙΔΗΣ 25:52:21.684
183 736 M20 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ 25:52:21.731
184 711 M20 ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΗΣ 26:06:55.160


Δελτίο Τύπου

17/10/2011 00:00

logo_vft2011.jpg

  Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011  09:30

 

 

 

Δελτίο Τύπου

Η φωτιά του Υπερμαραθωνίου συνεχίζει να καίει άσβεστη στο Παρανέστι με τους αθλητές να τερματίζουν καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας. Πολλοί βέβαια εγκατέλειψαν λόγω της κούρασης και φυσικά και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν εδώ στο Παρανέστι Δράμας. Παρ'όλα αυτά οι καταστάσεις αυτές δεν εμπόδισαν 184 απο τους 243 αθλητές να τερματήσουν επιτυχώς. Ευχόμαστε συγχαρητήρια και στους 243 με θαυμασμό για το σωματικό και ψυχικό τους σθένος που τους οδήγησε να τολμήσουν ενα τέτοιο εγχείρημα. 

Αυτή τη στιγμή έχει τερματίσει μέχρι και ο τελευταίος Αθλητής του Υπερμαραθωνίου και τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εντος ολίγων λεπτών.

Επίσης, στις 9:00 ακριβώς πραγματοποιήθηκε η εκίνηση του αγωνίσματος "Άλκιμοι Παίδες Ι" με αθλητές ηλικίας 10-13 ετών και στις 9:20 έγινε η εκκίνηση του αγωνίσματος "Άλκιμοι Παίδες ΙΙ" με τσυμμετέχοντες ηλικίας 14-18 ετών. 

Τέλος σε μισή ώρα περίπου αναμένεται η εκκίνηση του αγωνίσματος "Νέστος Taril" απόστασης 10 χιλιομέτρων με αθλητές όλων των ηλικιών. 

Στις 12:30 θα γίνει η εκίνηση του "Special V.F.T." με συμμετέχοντες μαθητές που φοιτούν σε ειδικά σχολεία, μια πρωτοπρία της διοργάνωσης του Υπερμαραθωνίου.Δελτίο Τύπου

17/10/2011 00:00

logo_vft2011.jpg

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011    22:00

 

 

 

Δελτίο Τύπου

Σας ενημερώνουμε οτι ορισμένα βίντεο απο τους  5ους Αγώνες Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου Δράμας είναι διαθέσιμα πλέον και στον ιστότοπo YOU TUBE για όσους επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν. Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής η λίστα των βίντεο και τα αντίστοιχα links έχουν ως εξης:

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Εγγραφές και αναχώρηση ομάδας Ρ.Ρ: πατήστε εδώ

Τεχνική Ενημέρωση των αθλητών πρίν τους αγώνες: πατήστε εδώ

Pasta Party: πατήστε εδώ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

Λίγο πριν την εκκίνηση του VFUT: πατήστε εδώ

Ζωντανά στο LIFE του ΣΚΑΙ: πατήστε εδώ

Εκκίνηση του VFUT: πατήστε εδώ

Τερματισμός Παρανεστίου Μονοπατιού ΡΡ2011: πατήστε εδώ

Τερματισμός Νικητή Υπερμαραθωνίου VFUT2011: πατήστε εδώ

 

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 16 Οκτώβριος 2011 08:23


 1 2 3 4 5  ... Τελική